Afhalen en Bezorgen

AFHALEN, VERZENDEN EN BEZORGEN

Afhalen
Het is altijd het beste om je aankopen zelf te komen bekijken en ophalen. Ook de mooiste foto’s kunnen niet tippen aan het in het echt zien van een meubel. Dit kan op afspraak. Neem hiervoor contact op via email of telefoon: info@pakhuisfrankrijk.nl / 0624213418

Verzenden
Het is niet altijd mogelijk om zelf naar Delft te komen. Aankopen tot 30 kilo kunnen daarom meestal verzonden worden. Voor verzending maakt Pakhuis Frankrijk gebruik van GLS. Voor het verzenden van je aankoop rekenen we tarieven tot 20,- (afhankelijk van het formaat van het pak). Verzending geschiedt binnen Nederland. Andere bestemmingen op aanvraag.

De maximaal verzendbare maat bedraagt 150 cm omvang. De omvang bereken je door de langste en de kortste zijde van het meubel bij elkaar op te tellen. Houdt er rekening mee dat het uiteindelijke pak groter zal zijn dan de afmetingen die bij het artikel vermeld staan.

Het komt voor dat artikelen dusdanig kwetsbaar zijn, dat we adviseren deze niet te verzenden. Kies je in een dergelijk geval toch voor verzending, dan gebeurt dit op je eigen risico.

Bezorgen
Meubels die niet verzonden kunnen worden, kan je op laten halen in Delft en thuis laten bezorgen.
Let op: Pakhuis Frankrijk heeft geen eigen bezorgdienst. Je regelt het bezorgen zelf, bijvoorbeeld bij brenger.nl . Brenger.nl is een bezorgdienst die gespecialiseerd is in het thuisbezorgen van aankopen bij webwinkels en rekent lage tarieven. Natuurlijk ben je volkomen vrij in het kiezen van je vervoerder. Er zijn er verschillende te vinden op internet.